Mercedes Milá: “Votaría ‘no’ a la independencia de Cataluña”

La popular presentadora Mercedes Milà ha declarat que és molt crítica amb el procés d’independentisme i ha deixat molt clar que si estigués censada a Catalunya el 9 de novembre “Votaría ‘no’ a la independencia de Cataluña” .

La periodista va acudir al plató de “Hable con ellas” en la nit del lune, on va negar ser independentista o nacionalista i va donar la seva opinió sobre aquest polèmic punt tot i no estar censada a Catalunya. “Es interesantísimo que la gente vote pero también hay leyes que cumplir”, va puntualitzar.

Ha explicat que és “molt crítica” amb els polítics que han deixat “que les coses arribin fins on han arribat i que l’angoixa sigui on està” i que han alimentat “un monstre” innecessàriament. A més, va reclamar al plató d’Parli amb elles el dret al treball, a l’habitatge, a ser éssers humans amb honor, una mica del que per ella els polítics “semblen haver-se oblidat”.

Mes info: http://www.20minutos.es/noticia/2233596/0/mercedes-mila/votaria-no-independencia/catalana-catalunya/

1 comentario en “Mercedes Milá: “Votaría ‘no’ a la independencia de Cataluña””

  1. Pere Vinyeta Obiols

    Està molt bé que la Mercedes Milá (Milá suposo que amb accent tancat) digui que votaria no a la independència però, quins son els arguments per mantenir-nos en la situació de dependència d’Espanya? Dius que hi ha angoixa a Catalunya quan el que hi ha és il·lusió, Dret al treball, a l’habitatge i a l’honor? I això, segons tu, ho tenim dins d’Espanya? Una mica de serietat, Mercedes.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *