Asociación Antitaurina sin fronteras AbolicionTorosYa

antitaurino

En un moment a Espanya, en la qual la paraula braus , no hi ha dia que no surti a la premsa, en un moment en el qual els polítics no deixen de jugar ara blindo les curses de braus , ara els protegeixo , ara volem que tornin a Catalunya, on se’ns està enganyant diàriament, a tots els ciutadans, ja siguem antitaurins, espanyols o catalans

En el millor moment de la història, no només pel rebuig que s’està demostrant més fort la Unió Europea contra aquestes pràctiques salvatges, i un rebuig gairebé universal davant les cuses de braus i totes les “festes” amb braus, vaquetes, vedells, embolats , bous al carrer, Toro de la Vega, jubilo, Medinaceli i una llista llarguíssima, i en el moment on som ara mateix el país d’Europa, amb les pitjors lleis de defensa d’animals , només Catalunya s’acosta molt a un nivell “adequat”

Ara quan la paraula manifestació i “okupa” , ja està prenent cada vegada un caire més agressiu i cada acció esdevé gairebé una guerra, la ràbia s’acumula cap al govern, que mai no ho prohibeix. I estem lluitant antitaurins, contra antitaurins, que és el pitjor que podria passar.
I perquè ha arribat el moment que algú ho intenti després de 40 anys.

ANUNCIEM

Hem creat una campanya per l’abolició TOTAL de BRAUS a Espanya. No sabem perquè no s’ha intentat abans, però algú ho havia de començar, i com no podia ser d’altra manera la iniciativa surt d’aquí, de Barcelona, on ja tenim experiència i també perquè no dir-ho, vam ser els segons a aconseguir-ho després de Canàries.

No som polítics, no busquem vots, no estem en una associació gran de defensa dels drets animals ,o que tenen finançament per pagar per que surtin anuncis en premsa o televisió, som una ONG molt simple, amb ganes de treballar fort i sobretot, una campanya humil, però creiem fermament en ella, creada amb moltes hores de treball, entusiasme i la fe de qui ho ha aconseguit un cop.

Per descomptat que tenim tot a punt, perquè la gent signi, la petició ja està circulant, i tenim el suport dels primers de vosaltres, incloent famosos i polítics , però això sí, el no creiem ètic que qui realment reclama als quatre vents que és activista, defensor dels drets dels animals o antitauri , cobri per posar la cara en el suport a la causa. Creiem en la gent que demostra dia a dia amb els seus gestos altruistes que realment estima als animals, i per sort també n’hi ha molts.

Esperem que la causa tiri cap endavant i sigui coneguda arreu, perquè estem convençuts que hi ha milions de persones de bona voluntat, amants dels animals, disposades a contribuir amb la seva signatura i el seu suport.

Ja fa varies setmanes que finalment varem acabar tot, petició , la plataforma on treballem , tot està preparat.

.Creiem que és vital que s’anunciï que Espanya ha demanat finalment per primer cop L’abolició de les curses de braus i s’estengui a tot el món, i més aquí a casa , a Catalunya on en sabem d’això més que ningú.

Aquesta és la petició per a la recollida de signatures

http://www.avaaz.org/en/petition/European_ParliamentEleonoraEVI_Member_eleonoraevieuroparleuropaeu_STOP_CRUELTY_TORNEO_DE_LA_VEGA_TORDESILLAS_SPAIN/?cfaoXib

Treballem des d’aquesta plataforma, perquè al mateix temps el 16 de setembre, hem començat també una altra campanya contra el toro de la Vega 2015, per no anar a corre cuita com cada any, un mes abans.

També treballem molt des de Twitter, on s’està estenent ja la causa ràpidament.

https://Twitter.com/NOTORDESILLAS15

En català fem servir aquest hush

#PROUBOUS

Tot això pel que fa a recollida de signatures, per descomptat, treballem sense parar en la difusió de la causa, tant a Espanya però sobretot a la resta del món i Europa sobre tot,els nostres grans aliats.

Enviem tweets i correus a premsa, polítics, celebritats, difonem sense parar, perquè fora d’Espanya les persones siguin conscients que Mèxic no és l’únic país que vol l’abolició, que a també volem la abolició de les curses de braus per Espanya , cosa que molta gent desconeix , degut, a la manca de notícies reals del tema. I com no, al mateix temps, que s’acabin la resta de maltractaments .

Encara que és una tasca difícil i lenta, sense l’ajut de la premsa, encara es pot fer més lenta . I entenem, que quelcom com la primera iniciativa a la història per abolir les curses de braus a Espanya, requereix una esmena obligada, o seguirem com ha fet sempre Espanya, amagant la realitat dels braus a la resta del mon.

Malgrat això, des del dia 16 de setembre dia que es va obrir la pàgina, estem orgullosos de tot el treball realitzat, i que ho seguirem fent fins i tot si hem d’anar ciutadà pel ciutadà demanant el seu suport.

No hem enganyat a ningú, és un cas nou, difícil per que lluitem amb la mal anomenada tradició i Festa Nacional , (denominació desafortunada que li va donar el “Sr” Francisco Franco ) potser aquesta és la raó per què ningú ha intentat mai, però ja han passat més de 40 anys, crec que estan congelats en el temps, i no es pot dir que alguna cosa és impossible sense intentar-ho , i com no, pot ser que el primer cop no funcioni, però un cop es comença , ja no és pot abandonar

I ÉS JA EL MOMENT DE FER-HO . Si les Illes Canàries, Catalunya i Mallorca ara, ho hem fet, perquè no es pot aconseguir a tota Espanya i si podem també acabar amb els correbous i qualsevol acte que signifiqui el maltractament de braus , vaquetes, vedells.

Lluitem tots units per un sol cop, per posar fi a aquesta atrocitat, amb aquesta crueltat animal , per defensar els drets dels animals, antitaurins, polítics, ciutadans, per una vegada en la història, siguem capaços d’unir-nos per una cosa que realment val la pena. Podem salvar milions de vides d’animals. El gran problema sempre ha esta que no ens posem tots d’acord mai pel que lluitar, . Cadascú ha tirat sempre cap el seu costat i els seus interessos.

Per un cop, això és una lluita aliena a política, països, enemistats, lluitem per acabar amb el patiment dels animals, lluitem per que no hi torni a haver un sol brau mort, ni torturat, ni maltractat. Lluitem perquè arribi el dia en que tots siguin lluïres. I Això no te fronteres, hi coincidim tots els defensors dels animals, per sobre de les coses que ens separen.