Esdeveniments

Com triar on celebres el teu banquet de noces?

En aquest article et brindem alguns consells que has de prendre en consideració al moment de triar el lloc ideal per a celebrar un banquet de noces. Una de les decisions més importants que pren un ésser humà és la de triar casar-se per a compartir la seva vida al costat d’algú més, per la qual cosa la celebració d’unes noces sol ser un acte significatiu i memorable per als protagonistes del festeig.

D’aquesta forma, són moltes les persones que han volgut experimentar les noces dels seus somnis i fer que aquest dia especial i únic sigui inoblidable, celebrant amb magnificència aquesta nova forma de trobada en la qual van decidir unir les seves vides per sempre.

Tatuajes con estilo en la Barcelona Tattoo Expo

Del 2 al 4 de octubre de 2015 se celebra en el pabellón dos de la Fira de Barcelona la XVIII edición de la Barcelona Tattoo Expo. Esta exposición reunirá a 180 artistas de más de 25 países durante un fin de semana, lo que  hará que Barcelona se convierta un año más en una de las capitales mundiales del tatuaje. Durante todo el fin de semana pasarán más de 14.000 personas por el Recinto de Montjuïc.

En la edición de 2015 participarán tatuadores de fama mundial. Entre otros estarán el estadounidense Jon Mesa, la española Laura Juan, el griego Alex Gotza, el británico Simon Hook o el ruso Jaravin.