«Farmacia online Barata». Hi podem confiar?

Que els negocis han evolucionat és una realitat. Avui en dia trobem centres físics que ens ofereixen un servei però també molts centres virtuals i molts portals web on ens mostren productes i serveis que fa dos dies només es podien trobar de forma presencial.

Un d’aquests sectors que està canviant a pas de gegant són les farmàcies. Podem, però, confiar en una «farmacia online barata«? Per descomptat que sí. Aquí us mostrem algunes de les característiques bàsiques d’aquest model de negoci i perquè resolgueu alguns dels dubtes que pugueu tenir:

Més productes i més a l’abast

Sembla una paradoxa, però el fet que una farmàcia estigui en línia ens permet poder veure més quantitat de productes. A vegades els locals són tant petits que si demanes un producte no tens varietat i no pots escollir, a més de tenir el farmacèutic al davant esperant a que et decideixis.

En canvi si per exemple volem comprar una crema hidratant en una farmàcia en línia, podrem navegar per la quantitat de productes similars que existeixen i que s’ofereixen, inclús abans de fer el pas per comprar-ho podem consultar altres pàgines per mirar preus, comparar i quedar-nos amb l’opció més econòmica.

Normalment les farmàcia en línia ofereixen una estructura de navegació que pugui permetre consultar els productes segons tipologia o segons usos.

Més flexibilitat horària

Un negoci en línia, sigui del tipus que sigui, ens permet que puguem flexibilitzar els nostres propis horaris. Si decidim comprar a les quatre de la matinada podrem fer-ho, doncs la web està oberta les 24 hores al dia i els 365 dies de l’any. Tot i així, heu de tenir en compte que el producte seleccionat només es posarà en marxa un cop el local estigui obert.

No estàs sol: pots contactar amb ells sempre que vulguis

Moltes persones poden pensar que comprar a través d’Internet és comprar d’una forma solitària i on no es poden fer preguntes. Si bé és cert que el contacte humà personal es perd, la resta s’ha de dir que segueix igual: aquestes farmàcies disposen d’un formulari de contacte on pots fer arribar les teves consultes o dubtes, i si es fa la compra en horari comercial, sempre teniu l’opció de fer una trucada telefònica. Com veieu, les opcions de contacte solen ser vàries, sempre pensant en facilitar la comunicació amb el client. 

Seguretat a l’hora de comprar

El principal inconvenient que tenen les persones que volen comprar per Internet és la por a utilitzar la targeta de crèdit o altres mesures similars. A ningú li agrada pensar que pot haver-hi una errada de seguretat i que les dades quedin compromeses. De totes maneres, hi ha moltes opcions: és simplement buscar la que millor ens vagi. Normalment a part del pagament en targeta es permet pagar un cop es rep el producte o mitjançant una transferència bancària o ingrés. Es qüestió de mirar quines opcions ofereix la farmàcia on esteu comprant i us decanteu per a una opció o una altra.